fbpx
tamičkeni sončki

novorojenčki

Ujemi prelepe trenutke.

ŽE OD

149,00 EUR

Foto Tone

Rezerviraj termin

POGOSTA VPRAŠANJA

Kdaj si naj rezerviramo termin?
Že med nosečnostjo! Nikoli ni prehitro, da nas pokličete ali nam napišete email. Le tako, si bomo lahko okvirno označili termin prihoda vašega sončka na ta svet.

Kdaj je najboljši čas za fotografiranje novorojenčkov?
Najboljša priložnost, da dobite te dragocene fotografije novorojenčka je med 4 in 10 dnevom starosti, saj otroček takrat še zelo veliko spi in ga lažje fotografiramo v različnih položajih.  Ne pozabite nas poklicati (ali napisati emaila), takoj ko vaš sonček prispe na ta svet, da se dogovorimo za točen termin.

Kako dolgo traja fotografiranje?
Bodite pripravljeni, da se fotografiranje lahko zavleče tudi do 3 ure! Vaš otroček med fotografiranjem potrebuje čas za počitek in hranjenje. Malega dojenčka ni mogoče priganjati, zato bomo z vami preživeli dovolj časa, da bomo ujeli prečudovite trenutke, na katere upate.

Kje bo potekalo fotografiranje?
Fotografiranje novorojenčka bo potekalo v našem studiu, kjer imamo za vas na razpolago različna ozadja in pripomočke, da bo ta izkušnja čimbolj posebna.

Kaj potrebujem?
Mi smo pripravljeni – imamo kapice, odejice, trakce za na glavo, igračke – imamo vse! Seveda bomo z veseljem uporabili tudi vse, kar prinesete zraven. 

Kdaj dobimo fotografije?
Fotografije dobite približno 1 do 2 tedna po vašem fotografiranju. Na email vam bomo poslali povezavo do vaše spletne galerije, kjer si boste lahko ogledali fotografije, jih shranili, delili, ali ponaročili.

Kontaktirajte nas

Ujemimo prelepe trenutke.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri