fbpx
Družinica

Družina

Ujemi prelepe trenutke.

Nič se ne da primerjati s časom preživetim s svojimi najbližjimi.

Skupaj preživeta kosila, smeh, igre in skupni trenutki so nekaj, kar najbolj cenimo. Družinsko fotografiranje je odličen razlog, da se zbere vaša celotna družina in skupaj z našo pomočjo ujamemo te čudovite trenutke na fotografije.

ŽE OD

89,00 EUR

Foto Tone

Rezerviraj termin

POGOSTA VPRAŠANJA

Kako rezerviram termin?
Čimprej nas kontaktirajte, da vam lahko zagotovimo prost termin, ki vam ustreza. Uporabite lahko kontaktni obrazec, kjer vpišete ime & priimek, email, telefonsko številko in paketek, ki ste ga izbrali. Odpisali vam bomo v najkrajšem možnem času. 

Kaj, če moram nujno prestaviti termin?
Razumemo, da lahko pride kaj vmes in nimate možnosti priti na dogovorjen termin. Prosimo vas, da nam to javite čim prej, da lahko ta termin zapolnimo in vam zagotovimo novega.

Kako dolgo moram čakati na fotografije?
Slike dobite približno 1 do 2 tedna po vašem fotografiranju. Na email vam bomo poslali povezavo do vaše spletne galerije, kjer si boste lahko ogledali fotografije, jih shranili, delili, ali ponaročili.

Kontaktirajte nas

Ujemimo prelepe trenutke.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri