fbpx
Nosečke

V pričakovanju

Ujemi prelepe trenutke.

Obdobje nosečnosti je ena izmed najlepših izkušenj, je čudež in privilegij, ki ga imajo samo ženske.

Fotografije nosečniškega trebuščka bodo ujele v večnost to prečudovito telo v pričakovanju male štručke. Ker se zavedamo, da ima vsaka od vas različna pričakovanja, smo se vam pripravljeni prilagoditi in poslušati vse vaše želje, da bo fotografiranje točno takšno, kot si ga želite. Vaše fotografije bodo prelep spomin, ki ga boste z veseljem hranili za vaše otroke.

ŽE OD

89,00 EUR

Foto Tone

Rezerviraj termin

POGOSTA VPRAŠANJA

Kdaj je najboljši čas za fotografiranje nosečniškega trebuščka?
Najboljši čas za fotografiranje nosečniškega trebuščka za večino mamic je med 28 in 36 tednom nosečnosti. To je čas, ko je vaš trebušček čudovite velikost, vendar se ne počutite neprijetno, kot se morda nekatere v zadnjih 4 do 6 tednih. Čeprav so fotografije od 36 tedna naprej prav tako lepe, smo iz izkušenj ugotovili, da se mamice počutijo bolj udobno in samozavestno pred 36 tednom nosečnosti. Po želji lahko fotografiranje seveda poteka tudi po 36 tednu nosečnosti. Kontaktirate pa nas lahko že veliko prej, da si zagotovite termin.

Kje bo potekalo fotografiranje?
Vaše nosečniško fotografiranje bo potekalo v našem studiu, ali na izbrani lokaciji v naravi. V našem studiu imamo za vas na razpolago različna ozadja, da bo vaše fotografiranje čimbolj posebno.

Kaj naj imam oblečeno in kaj naj prinesem zraven?
Načeloma priporočamo, da si zraven prinesete navadna oblačila, kot so npr. jeans hlače (kavbojke) in top, lahko tudi kakšno obleko po svoji želji. Najprimernejša so oprijeta oblačila, da poudarijo vaš trebušček. Super bi bilo, če prinesete tudi ultrazvočno sliko in druge posebne predmete, ki že čakajo na vašo štručko kot so npr. čeveljčki/copatki, igrača ali kakšna stvar z imenom vašega otroka.

Kdo vse bo vključen v fotografiranje?
Vaš partner in vaši otroci (če jih že imate) bodo seveda vključeni v fotografiranje.

Bi morala biti zaskrbljena zaradi nove teže in strij?
Razumemo, da ste morda zaskrbljeni zaradi strij in se počutite nekoliko “večje”. Odstranjevanje morebitnih madežev, vključno s strijami in malo zožanja na območjih, kjer je to potrebno zaradi določenih položajev spada v ceno. Samo povejte nam, kaj vas skrbi in poskrbeli bomo za to z našimi veščinami retuširanja.

Kdaj dobimo fotografije?
Fotografije dobite približno 1 do 2 tedna po vašem fotografiranju. Na email vam bomo poslali povezavo do vaše spletne galerije, kjer si boste lahko ogledali fotografije, jih shranili, delili, ali ponaročili.

Kontaktirajte nas

Ujemimo prelepe trenutke.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri