Warning: Declaration of ET_WC_Product_Variable_TB_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/fototone/domains/foto-tone.si/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/module/helpers/WooCommerceModules.php on line 837
Politika zasebnosti - Foto Tone
Politika

Zasebnosti

Foto Tone

Foto Tone je spletna trgovina, ki jo upravlja podjetje Foto Tone d.o.o., Trg osvoboditve 1, matična številka: 1857657000, davčna številka: 42604869, in je hkrati ponudnik e-storitev.

 

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč zakonske obveznosti o varstvu potrošnikov, varovanju osebnih podatkov in e-poslovanju.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika (v nadaljevanju tudi: kupca, naročnika) in trgovine ter urejajo poslovni odnos med njima.

Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnem mestu Foto Tone.
Kupca in ponudnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Kontakt, delovni čas in prevzemno mesto
Če potrebujete dodatne informacije ali pomoč pri spletnem nakupu, dostavi, uporabi spletne strani ali vračilu blaga, se lahko obrnete na nas preko e-naslova: info@foto-tone.si.

Odgovorili bomo v najkrajšem možnem času. Za vse informacije glede oddanega naročila se prosimo, sklicujte na št. naročila (npr. #5555), ki jo najdete v prejetem obrazcu za potrdilo naročila.

Spletna trgovina za oddajo naročil deluje 24 ur na dan, vaša naročila pa so v fizični obdelavi v času delovnika fizične trgovine Foto Tone. V nujnih primerih lahko pokličete 031/615-022.

Če želite vaše naročilo prevzeti osebno, lahko to storite v delovnem času in na naslovu Foto Tone d.o.o. Trg osvoboditve 1, 2230 Lenart, pri čemer nam je to potrebno sporočiti hkrati z oddajo spletnega naročila. To storite na naslov info@foto-tone.si in se pri tem sklicujete na št. naročila.

Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
* identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
* kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta)
* bistvene značilnosti blaga
* dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku)
* pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
* vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza
* način plačila in dostave
* časovno veljavnost ponudbe
* rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka
* pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Cene v spletni trgovini
Cena označena ob artiklu je redna cena posameznega artikla v naši spletni trgovini. Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila s tukaj navedenimi načini plačila, pod navedenimi pogoji.

V rubriki Znižano so cene ob artiklih znižane redne cene in prav tako vsebujejo DDV. Znižane cene nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Prijava v spletno trgovino
V spletno trgovino Foto Tone se za nakup ni potrebno prijavljati, lahko pa to storite, če želite ustvariti svoj račun. Če želite opraviti zgolj nakup, morate le vpisati zahtevane podatke ob oddaji naročila.

Naročanje
Ko v razdelku Trgovina izberete želeni izdelek, sledite navodilom. Ta vas po korakih vodijo od izbire artikla in količine, do vnosa potrebnih podatkov za dostavo in plačilo ter končne potrditve naročila. Naročila ni mogoče zaključiti, če ne obkljukate možnosti, da ste prebrali oz. ste seznanjeni s Splošnimi pogoji poslovanja.

Naročilo nakupa je opravljeno, ko na vaš vneseni e-naslov prejmete sporočilo z obrazcem Hvala za vaše naročilo, ki vsebuje podatke o naročilu, dostavi in plačilu.

Veljavnost ponudbe
Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Cene ponudbe veljajo 3 dni.

Kupoprodajna pogodba in izpolnjevanje obveznosti
Kupoprodajna pogodba med Foto Tone in kupcem je v spletni trgovini sklenjena v trenutku, ko Foto Tone kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom/predmetom sporočila: Vaše naročilo z dne mesec xx, xxxx).

Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika storitev kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, ki so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in ustrezno varovana in potrošniku dostopna v profilu.

Rok dobave je 7 dni od naročila.

Poprava napak pred oddajo naročila
V spletni trgovini https://foto-tone.si/ se v zgornjem desnem kotu nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) lahko odloči za ogled košarice ali nakup. Ob kliku na oglej si košarico, se uporabniku prikažejo izdelki, ki jih je dodal v nakupovalno košarico.

Kupec lahko preveri pravilnost naročila in se seznani s celotno košarico – nakupom, ki ga želi opraviti tako ,da klikne na košarico v desnem kotu strani. V košarici so vidni vsi artikli, cena in skupni znesek naročila.

Kupec lahko izdelke, ki jih je dodal v košarico odstrani iz košarice tako, da klikne na košarico v desnem kotu. S klikom na košarico se mu prikažejo vsi izdelki v košarici. Izdelke lahko odstrani iz košarice s klikom na križec “odstrani” ob imenu izdelka. Na ta način lahko odstrani vse izdelke dane v košarico ali samo izdelke, ki jih ne želi kupiti.

Če želi uporabnik dodati določen izdelek v košarico, mora klikniti na povezavo “Nadaljuj z nakupom”. S klikom na omenjeno povezavo se vrne nazaj v spletno trgovino.
Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga

O nameravanem odstopu od pogodbe nas mora kupec v zakonsko določenem roku (14 dni) obvestiti pisno na naslov Foto Tone d.o.o. Trg osvoboditve 1, 2230 Lenart ali na e-naslov info@foto-tone.si.

Pošiljka mora biti vrnjena s priporočeno pošto na vaše stroške in ustrezno odpremljena (zavarovana pred poškodbami). Vrnjeni pošiljki mora biti obvezno priložen račun.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V primeru dostave na naše stroške vam bomo obračunali stroške vračila po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo.

Po 43.č členu Zakona o varstvu potrošnikov (ZvPot) ima pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Če je podjetje v celoti izpolnilo obveznost iz 43.c člena ZvPot, teče štirinajstdnevni rok za uveljavljanje pravice od dneva, ko je potrošnik sprejel blago.

Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini (nepoškodovano, ni znakov uporabe) odposlati podjetju v štirinajstih (14) dneh po sporočilu podjetju o odstopu od pogodbe, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Če je potrošnik odstopil od pogodbe, mu mora podjetje vrniti opravljeno plačilo za artikel skupaj s poštnino. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v štirinajstih (14) dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe.

Pravice iz naslova stvarne napake
Napaka je stvarna:
1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem. Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla.

Obrazec za prijavo stvarne napake se nahaja NA TEJ POVEZAVI

Pravice iz naslova stvarne napake (37. – 37.č člen Zakona o varstvu potrošnikov) lahko kupec uveljavlja pri prodajalcu osebno (o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo) ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena. Pravico lahko uveljavlja 2 leti od nakupa. Ob tem mora priložiti račun ter pisno obvestilo o napaki, v katerem jo natančno opiše. Prodajalcu mora omogočiti, da artikel, ki je predmet uveljavljanja pravice, pregleda.

Če obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi ni sporna, mora podjetje čimprej, vendar najpozneje v roku osmih dni ugoditi potrošnikovi zahtevi.

Podjetje mora pisno odgovoriti potrošniku na zahtevo najpozneje v osmih dneh po njenem prejemu, če je obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi sporen.
Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.

Za odgovornost za stvarne in pravne napake se uporabljajo določbe zakona, ki ureja obligacijska razmerja, če ta zakon ne določa drugače.
Prevzem artiklov vrnjenih iz obravnave stvarne napake
Kupec je dolžan artikel, ki ga je prodajalcu izročil v obravnavo, po zaključku obravnave prevzeti. Kupec prevzame artikel na prevzemnem mestu, na katerem ga je osebno izročil prodajalcu, v primeru, da ga je poslal po pošti, pa mu bo vrnjen na naslov za dostavo.
Prodajalec kupcu pošlje obvestilo o vrnitvi artikla iz obravnave ter ga pozove na prevzem artikla. Kupec je dolžan artikel prevzeti v roku 14 dni od dneva obvestila.

Izdaja računa in način plačila
Spletna trgovina omogoča način plačila preko PayPala ali predračunu.
Plačilo na TRR podjetja je mogoče samo vnaprej kot predplačilo. Po plačilu kupec pošljite potrdilo o plačilu na info@foto-tone.si. Kot referenco pri plačilu vnesite ID naročila.

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom o pravici do odstopa od pogodbe.
V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu Foto Tone, prejme kupec natisnjen račun za kupljene artikle ob njihovem prevzemu.
Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Dobavni rok
Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-5 delovnih dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, vas bomo o tem pisno obvestili in sporočili ali je dobava možna ter v kakšnem času. V kolikor dobavni rok za kupca ni sprejemljiv, lahko odstopi od naročila s pisnim obvestilom po pošti ali na e-naslov v roku 14 dni.

Dostava
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Kupec poravnan kupnino dostavljavcu pošiljke. Izvajalec dostave je izbran s strani ponudnika storitve. Poštnina znaša za vse pošiljke 3,50€. Dostava je mogoča samo na naslovu v Sloveniji.

Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani ali pokazani tretjim osebam.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, računov in ostalo potrebno komunikacijo ter morebitno občasno pošiljanje informativnega/oglasnega gradiva.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla svojega e-poštnega naslova.

Oglasna sporočila
Oglasna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine:
* jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila
* pošiljatelj mora biti jasno razviden
* različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne.
* željo uporabnika, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati
Oglasna sporočila lahko prejemate, če ste opravili nakup v naši spletni trgovini ali izpolnili Pristopno izjavo v trgovini Foto Tone. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi od prejemanja informativnega/oglasnega gradiva tako, da na kontaktni e-naslov ponudnika info@foto-tone.si ali naslov trgovine Trg osvoboditve 1, 2230 Lenart pošlje sporočilo z zahtevo po prenehanju prejemanja omenjenega gradiva in navede kontakte, na katere to gradivo prejema.

Komunikacija
Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu prvi izrecno ne nasprotuje.
Izvensodno reševanje potrošniških sporov. Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Foto Tone d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.
Pritožbe
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora postaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti. Ponudnik mora v petih (5) delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka.
Vašo pritožbo lahko oddate na naslov info@foto-tone.si ali pisno na Foto Tone d.o.o., Trg osvoboditve 1, 2230 Lenart.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
Hvala za vaše zaupanje!

Podatki o podjetju:
Foto Tone d.o.o.
Trg osvoboditve 1, 2230 Lenart, Slovenija
DŠ: 42604869
Matična številka: 1857657000
Datum vpisa v sodni register pri Okrajnem Sodišču v Mariboru: 18.9.2003. Vložna številka: 11177200. Številka vpisa SRG: 200301248
Član Obrtne zbornice Lenart
Podjetje je zavezanec za DDV.
Telefon: 031/615-022
Email: info@foto-tone.si

GDPR

POGOJI POSLOVANJA SPLETNE STRANI www.foto-tone.si
S spletno stran www.foto-tone.si upravlja podjetje Foto Tone d.o.o.

Preko spletne strani www.foto-tone.si nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca https://www.foto-tone.si/kontakt/ .

Na spletni strani www.foto-tone.si ponujamo storitve in možnost naročila.

V cenah na strani www.foto-tone.si je vštet davek na dodano vrednost.

PODATKI O UPRAVLJALCU foto-tone.si

Upravljalec trgovine, Foto Tone d.o.o. se zavezuje, da bo na spletni strani in vseh spremljajočih dokumentih vedno zagotovil svoje registracijske podatke, telefonske številke in elektronske naslove.

OBVESTILO O ZASEBNOSTI

S prijavo v kontaktnem obrazcu ter poslanim povpraševanjem oz. naročilom storitve obdelava in naročilo fotografij, omogočite podjetju Foto-Tone,d.o.o, Trg osvoboditve 1 – 2230 Lenart, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo v kontaktnem obrazcu se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo je ime, priimek, naziv podjetja, elektronski naslov, telefonska številka, naslov.

Če želite oddati naročilo za obdelavo in dostavo fotografij na določeno lokacijo, vas bomo prosili za ime, priimek, naziv podjetja, elektronski naslov, telefonsko številko, naslov (ulica, stanovanje oz. nadstropje, poštno številko in mesto). Osebne podatke potrebujemo za izvedbo naročene storitve.

Ob vsakem obisku spletne strani FOTO-TONE.SI se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani. FOTO-TONE, d.o.o. tako zbranih podatkov se ne obdeluje posebej in se jih ne povezuje z drugimi podatki.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali.

Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi naročila – pogodbenega razmerja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali

ob prijavi v kontaktnem obrazcu hranimo podatke do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete.
ob naročilu slik po spletu in plačilu le-teh po povzetju, podatke hranimo 3 mesece; Stranka pa ima pravico zahtevati izbris o nakupu pred navedenim obdobjem.
ob »odprtju spletnega računa«, hranimo do preklica;

Dnevniške datoteke spletnega strežnika hranimo 24 ur.

Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na

elektronski naslov: info@foto-tone.si

ali po pošti na naslov:

FOTO-TONE, d.o.o.
Trg osvoboditve 1
2230 Lenart

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju FOTO-TONE, d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

ZAGOTOVITEV DOSTOPA DO INFORMACIJ
Foto Tone d.o.o. se zavezuje da bo vedno poskrbel za razpoložljivost podatkov:
značilnosti izdelkov
podrobnejše opise izdelkov, v kolikor je to zaradi zahtevnosti izdelka potrebno
cene izdelkov bodo vedno jasno navedene in bodo vsebovale davek na dodano vrednost
možnosti oziroma načini plačila
postopek pritožbe in reklamacije.

PIŠKOTKI
Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Na spletni strani uporabljamo naslednje piškotke:

Bistvene: Bistveni piškotki so tisti, ki so ključnega pomena za delovanje spletne strani. Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo naše spletno mesto, zato da lahko izboljšamo svoje spletne storitve. Zato uporabljamo orodja za analizo prometa na spletnih straneh.

Funkcionalne: Funkcionalni piškotki nam omogočajo, da razumemo želje obiskovalcev in jim omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo. Ti piškotki prav tako omogočajo, da se vam
Spletna stran prikaže, kot ste si jo sami nastavili.

Piškotkov zunanjih ponudnikov ne nastavlja Foto Tone d.o.o., temveč izbrani partnerji, s katerimi sodelujemo. Ne zbirajo in ne pošiljajo vaših osebnih podatkov. Nekateri izmed njih omogočajo koristne storitve, kot so na primer spletni vprašalniki. Drugi so morda nastavljeni preko oglaševalskih omrežij, s katerimi sodelujemo, zato da lahko namestijo naš spletni oglas na najprimernejšem mestu. Lahko se zgodi, da boste naše oglase videli na drugih spletnih mestih. Temu pravimo ponovno trženje ali remarketing.
Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

KAKO UPRAVLJATI S PIŠKOTKI?
V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

Internet Explorer
Firefox
Chrome
Satari

PONUDBA IZDELKOV
Foto Tone d.o.o. na spletni strani www.foto-tone.si ponuja izdelke iz svoje ponudbe pod pogoji navedenimi na spletni strani.

NAKUP V KLASIČNI PRODAJALNI
Foto Tone d.o.o. ima naslednje poslovalnice in fizična prodajna mesta: PE Foto Tone, Trg osvoboditve 1, 2230 Lenart, PE Foto Tone, Gornja Radgona, Cesta na stadion 1a, 9250 Gornja Radgona.

NAČIN PLAČILA
Foto Tone d.o.o. na spletni strani www.foto-tone.si ne omogoča plačila preko spleta..

VELJAVNOST CEN
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Sicer si Foto Tone d.o.o. pridržuje pravico, da lahko cene kadarkoli, brez predhodne najave, spremeni. V primeru, da se cena spremeni med obdelavo naročila, Foto Tone d.o.o. kupcu omogoča, da odstopi od naročila.
POGODBA
Pogodba o nakupu se sklene v trenutku, ko kupec potrdi naročilo. Takrat kupec tudi elektronsko sporočilo oz. opravi plačilo na prodajnem mestu Foto Tone d.o.o.
Od tega trenutka naprej so pogodbene cene za kupca zagotovljene.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval osebne podatke kupca, pridobljene med registracijo kupca preko spletnega obrazca. Prodajalec hrani IP naslove vseh obiskovalcev www.foto-tone.si. Pri uporabnikih, ki so izpolnili spletni kontaktni obrazec prodajalec hrani tudi registracijske podatke: ime, priimek, naslov, čas in datum registracije, kontaktni telefon in kontaktni elektronski naslov. Prodajalec bo osebne podatke kupca uporabljal izključno za izpolnitev naročila kupca in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem. Kupčevi osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

AVTORSKE PRAVICE
Vsi sestavni deli predmetnega spletnega mesta, kar vključuje tako objavljene vsebine kot celotno grafično podobo spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi, vključno s kodo spletnega mesta ter drugimi elementi povezanimi s tem spletnim mestom, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. Nekatere storitve in objavljene blagovne znamke so lahko v lasti tretjih oseb. Vse grafične elemente in vsebine spletnega mesta lahko brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta uporabite le za svojo osebno in nekomercialno rabo, z upoštevanjem avtorskih in ostalih pravic ter zaščitnih znakov in navedbo vira. V kolikor bi uporaba kateregakoli elementa ali vsebin spletnega mesta zajemala, v celoti ali delno, reproduciranje, spreminjanje, razpošiljanje, licenciranje ali izdajo v obliki publikacij za kakršnekoli druge namene, potrebujete predhodno pisno dovoljenje skrbnika spletnega mesta.

OMEJITEV UPORABE SLIK
Skrbnik spletnega mesta upošteva naravo interneta kot medija, preko katerega si lahko posamezniki posredujejo in izmenjujejo informacije ali druge podatke v zvezi s skrbnikovim spletnim mestom.
Skrbnik spletnega mesta dovoljuje reprodukcijo slik s skrbnikove spletne strani skupaj z navedbo avtorskih pravic in drugih označb vira na podlagi odobritve prošnje, poslane na elektronski naslov info©foto-tone.si. S tem bodo Upoštevane sledeče smernice:
spletno mesto Foto Tone d.o.o. in njegove storitve se prikazuje v pozitivni podobi
mesto objave ne vsebuje neprimernega ali nezakonitega gradiva
uporabljene slike ostanejo nespremenjene in nimajo dodanega besedila na slikah, niso razrezane ali zlepljene z drugimi
slikami. Prav tako ostanejo  barve in proporci slik nespremenjeni in podobno
dovoljena je le reprodukcija slik, ki predstavljajo storitve spletnega mesta Foto Tone d.o.o., en pa tudi oblika in videz  predmetnega
spletnega mesta
število reproduciranih slik ni preveliko in je v skladu z namembnostjo spletne strani
lastnik avtorskih pravic je skrbnik spletnega mesta
z uporabo slik se posameznik ali organizacija strinja, da skrbnik lahko naveže z njim ali z njo stik z nami

OGLASNA SPOROČILA
Prodajalec bo kupcu pošiljal oglasna sporočila www.foto-tone.si le, če kupec temu izrecno ne nasprotuje. Željo kupca, da ne želi sprejemati oglasnih sporočil, bo prodajalec izrecno spoštoval. Oglasna sporočila bodo vsebovala naslednje podatke:
jasno oznako, da gre za oglasna sporočila
jasno bo razviden pošiljatelj sporočila
različne akcije in pogoji nakupa bodo jasno označeni
jasno bo pojasnjen način od odjave prejemanja oglasnih sporočil

ODVEZA ODGOVORNOSTI
Prodajalec skrbi za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh foto-tone.si v največji možni meri. Kljub temu obstaja minimalna možnost človeške napake, zaradi česar lahko pride do napake pri objavi lastnosti ali cene izdelkov. V primeru naročila takšnega izdelka bo prodajalec kupcu omogočil odstop od nakupa ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije so simboličnega pomena in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA
Prodajalec si pridržuje pravico, da kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spremeni splošne pogoje poslovanja.

UPOŠTEVANA ZAKONODAJA
Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo, ki se nanaša na prodajo izdelkov iz njegove ponudbe.

PRITOŽBE, REKLAMACIJE IN SPORI
Prodajalec se trudi in s sistemom organizacije dela poskuša zagotavljati, da pri delu ne prihaja do napak. V kolikor pride do napake s strani prodajalca, nedelovanja ali okvare izdelka, je prodajalec določil odgovorno osebo za reševanje reklamacije ali pritožbe kupca. Podatki o tej osebi so jasno navedeni na spletni strani prodajalca. Pritožba se odda pisno po elektronski pošti: info©foto-tone.si

ali po pošti na naslov:
FOTO-TONE, d.o.o.
Trg osvoboditve 1
2230 Lenart

Prodajalec bo pritožbo in reklamacijo kupca reševal hitro in učinkovito, v smislu rešitve reklamacije v obojestransko zadovoljstvo.

 

 

Kontaktirajte nas

Ujemimo prelepe trenutke.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri