Politika

Zasebnosti

Foto Tone

GDPR

POGOJI POSLOVANJA SPLETNE STRANI www.foto-tone.si
S spletno stran www.foto-tone.si upravlja podjetje Foto Tone d.o.o.

Preko spletne strani www.foto-tone.si nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca https://www.foto-tone.si/kontakt/ .

Na spletni strani www.foto-tone.si ponujamo storitve in možnost naročila.

V cenah na strani www.foto-tone.si je vštet davek na dodano vrednost.

PODATKI O UPRAVLJALCU foto-tone.si

Upravljalec trgovine, Foto Tone d.o.o. se zavezuje, da bo na spletni strani in vseh spremljajočih dokumentih vedno zagotovil svoje registracijske podatke, telefonske številke in elektronske naslove.

OBVESTILO O ZASEBNOSTI

S prijavo v kontaktnem obrazcu ter poslanim povpraševanjem oz. naročilom storitve obdelava in naročilo fotografij, omogočite podjetju Foto-Tone,d.o.o, Trg osvoboditve 1 – 2230 Lenart, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo v kontaktnem obrazcu se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo je ime, priimek, naziv podjetja, elektronski naslov, telefonska številka, naslov.

Če želite oddati naročilo za obdelavo in dostavo fotografij na določeno lokacijo, vas bomo prosili za ime, priimek, naziv podjetja, elektronski naslov, telefonsko številko, naslov (ulica, stanovanje oz. nadstropje, poštno številko in mesto). Osebne podatke potrebujemo za izvedbo naročene storitve.

Ob vsakem obisku spletne strani FOTO-TONE.SI se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani. FOTO-TONE, d.o.o. tako zbranih podatkov se ne obdeluje posebej in se jih ne povezuje z drugimi podatki.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali.

Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi naročila – pogodbenega razmerja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali

ob prijavi v kontaktnem obrazcu hranimo podatke do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete.
ob naročilu slik po spletu in plačilu le-teh po povzetju, podatke hranimo 3 mesece; Stranka pa ima pravico zahtevati izbris o nakupu pred navedenim obdobjem.
ob »odprtju spletnega računa«, hranimo do preklica;

Dnevniške datoteke spletnega strežnika hranimo 24 ur.

Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na

elektronski naslov: info@foto-tone.si

ali po pošti na naslov:

FOTO-TONE, d.o.o.
Trg osvoboditve 1
2230 Lenart

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju FOTO-TONE, d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

ZAGOTOVITEV DOSTOPA DO INFORMACIJ
Foto Tone d.o.o. se zavezuje da bo vedno poskrbel za razpoložljivost podatkov:
značilnosti izdelkov
podrobnejše opise izdelkov, v kolikor je to zaradi zahtevnosti izdelka potrebno
cene izdelkov bodo vedno jasno navedene in bodo vsebovale davek na dodano vrednost
možnosti oziroma načini plačila
postopek pritožbe in reklamacije.

PIŠKOTKI
Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Na spletni strani uporabljamo naslednje piškotke:

Bistvene: Bistveni piškotki so tisti, ki so ključnega pomena za delovanje spletne strani. Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo naše spletno mesto, zato da lahko izboljšamo svoje spletne storitve. Zato uporabljamo orodja za analizo prometa na spletnih straneh.

Funkcionalne: Funkcionalni piškotki nam omogočajo, da razumemo želje obiskovalcev in jim omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo. Ti piškotki prav tako omogočajo, da se vam
Spletna stran prikaže, kot ste si jo sami nastavili.

Piškotkov zunanjih ponudnikov ne nastavlja Foto Tone d.o.o., temveč izbrani partnerji, s katerimi sodelujemo. Ne zbirajo in ne pošiljajo vaših osebnih podatkov. Nekateri izmed njih omogočajo koristne storitve, kot so na primer spletni vprašalniki. Drugi so morda nastavljeni preko oglaševalskih omrežij, s katerimi sodelujemo, zato da lahko namestijo naš spletni oglas na najprimernejšem mestu. Lahko se zgodi, da boste naše oglase videli na drugih spletnih mestih. Temu pravimo ponovno trženje ali remarketing.
Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

KAKO UPRAVLJATI S PIŠKOTKI?
V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

Internet Explorer
Firefox
Chrome
Satari

PONUDBA IZDELKOV
Foto Tone d.o.o. na spletni strani www.foto-tone.si ponuja izdelke iz svoje ponudbe pod pogoji navedenimi na spletni strani.

NAKUP V KLASIČNI PRODAJALNI
Foto Tone d.o.o. ima naslednje poslovalnice in fizična prodajna mesta: PE Foto Tone, Trg osvoboditve 1, 2230 Lenart, PE Foto Tone, Gornja Radgona, Cesta na stadion 1a, 9250 Gornja Radgona.

NAČIN PLAČILA
Foto Tone d.o.o. na spletni strani www.foto-tone.si ne omogoča plačila preko spleta..

VELJAVNOST CEN
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Sicer si Foto Tone d.o.o. pridržuje pravico, da lahko cene kadarkoli, brez predhodne najave, spremeni. V primeru, da se cena spremeni med obdelavo naročila, Foto Tone d.o.o. kupcu omogoča, da odstopi od naročila.
POGODBA
Pogodba o nakupu se sklene v trenutku, ko kupec potrdi naročilo. Takrat kupec tudi elektronsko sporočilo oz. opravi plačilo na prodajnem mestu Foto Tone d.o.o.
Od tega trenutka naprej so pogodbene cene za kupca zagotovljene.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval osebne podatke kupca, pridobljene med registracijo kupca preko spletnega obrazca. Prodajalec hrani IP naslove vseh obiskovalcev www.foto-tone.si. Pri uporabnikih, ki so izpolnili spletni kontaktni obrazec prodajalec hrani tudi registracijske podatke: ime, priimek, naslov, čas in datum registracije, kontaktni telefon in kontaktni elektronski naslov. Prodajalec bo osebne podatke kupca uporabljal izključno za izpolnitev naročila kupca in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem. Kupčevi osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

AVTORSKE PRAVICE
Vsi sestavni deli predmetnega spletnega mesta, kar vključuje tako objavljene vsebine kot celotno grafično podobo spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi, vključno s kodo spletnega mesta ter drugimi elementi povezanimi s tem spletnim mestom, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. Nekatere storitve in objavljene blagovne znamke so lahko v lasti tretjih oseb. Vse grafične elemente in vsebine spletnega mesta lahko brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta uporabite le za svojo osebno in nekomercialno rabo, z upoštevanjem avtorskih in ostalih pravic ter zaščitnih znakov in navedbo vira. V kolikor bi uporaba kateregakoli elementa ali vsebin spletnega mesta zajemala, v celoti ali delno, reproduciranje, spreminjanje, razpošiljanje, licenciranje ali izdajo v obliki publikacij za kakršnekoli druge namene, potrebujete predhodno pisno dovoljenje skrbnika spletnega mesta.

OMEJITEV UPORABE SLIK
Skrbnik spletnega mesta upošteva naravo interneta kot medija, preko katerega si lahko posamezniki posredujejo in izmenjujejo informacije ali druge podatke v zvezi s skrbnikovim spletnim mestom.
Skrbnik spletnega mesta dovoljuje reprodukcijo slik s skrbnikove spletne strani skupaj z navedbo avtorskih pravic in drugih označb vira na podlagi odobritve prošnje, poslane na elektronski naslov info©foto-tone.si. S tem bodo Upoštevane sledeče smernice:
spletno mesto Foto Tone d.o.o. in njegove storitve se prikazuje v pozitivni podobi
mesto objave ne vsebuje neprimernega ali nezakonitega gradiva
uporabljene slike ostanejo nespremenjene in nimajo dodanega besedila na slikah, niso razrezane ali zlepljene z drugimi
slikami. Prav tako ostanejo  barve in proporci slik nespremenjeni in podobno
dovoljena je le reprodukcija slik, ki predstavljajo storitve spletnega mesta Foto Tone d.o.o., en pa tudi oblika in videz  predmetnega
spletnega mesta
število reproduciranih slik ni preveliko in je v skladu z namembnostjo spletne strani
lastnik avtorskih pravic je skrbnik spletnega mesta
z uporabo slik se posameznik ali organizacija strinja, da skrbnik lahko naveže z njim ali z njo stik z nami

OGLASNA SPOROČILA
Prodajalec bo kupcu pošiljal oglasna sporočila www.foto-tone.si le, če kupec temu izrecno ne nasprotuje. Željo kupca, da ne želi sprejemati oglasnih sporočil, bo prodajalec izrecno spoštoval. Oglasna sporočila bodo vsebovala naslednje podatke:
jasno oznako, da gre za oglasna sporočila
jasno bo razviden pošiljatelj sporočila
različne akcije in pogoji nakupa bodo jasno označeni
jasno bo pojasnjen način od odjave prejemanja oglasnih sporočil

ODVEZA ODGOVORNOSTI
Prodajalec skrbi za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh foto-tone.si v največji možni meri. Kljub temu obstaja minimalna možnost človeške napake, zaradi česar lahko pride do napake pri objavi lastnosti ali cene izdelkov. V primeru naročila takšnega izdelka bo prodajalec kupcu omogočil odstop od nakupa ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije so simboličnega pomena in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA
Prodajalec si pridržuje pravico, da kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spremeni splošne pogoje poslovanja.

UPOŠTEVANA ZAKONODAJA
Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo, ki se nanaša na prodajo izdelkov iz njegove ponudbe.

PRITOŽBE, REKLAMACIJE IN SPORI
Prodajalec se trudi in s sistemom organizacije dela poskuša zagotavljati, da pri delu ne prihaja do napak. V kolikor pride do napake s strani prodajalca, nedelovanja ali okvare izdelka, je prodajalec določil odgovorno osebo za reševanje reklamacije ali pritožbe kupca. Podatki o tej osebi so jasno navedeni na spletni strani prodajalca. Pritožba se odda pisno po elektronski pošti: info©foto-tone.si

ali po pošti na naslov:
FOTO-TONE, d.o.o.
Trg osvoboditve 1
2230 Lenart

Prodajalec bo pritožbo in reklamacijo kupca reševal hitro in učinkovito, v smislu rešitve reklamacije v obojestransko zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas

Ujemimo prelepe trenutke.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri