fbpx
Super

Cake smash

Ujemi prelepe trenutke.

Dnevi minevajo s svetlobno hitrostjo in otroci so vsak dan večji.

Težko si je predstavljati, da bodo nekoč velike, odrasle osebe. Cenite trenutke z njimi in jih z našo pomočjo ujemite v večnost. Ker se zavedamo, da so vsi otroci drugačni, smo se pripravljeni prilagoditi in iz vsakega potegniti njegov najlepši nasmeh.

»Najboljša stvar pri fotografiji je ta, da se nikoli ne spremeni, tudi če se spremenijo ljudje na njej.«

že od

200,00 EUR

Foto Tone

Rezerviraj termin

Priprava na “Cake Smash” fotografiranje…

Kaj pričakovati?
Najprej začnemo s fotografiranjem portretov vašega otročka brez torte in šele nato predstavimo torto. Priporočamo, da s seboj prinesete svojo torto, če pa to ni možno lahko ob pravočasnem dogovoru za torto poskrbimo tudi mi. 

Kdaj rezervirati termin?
Čim prej, tem bolje! Termin lahko rezervirate že tedne naprej, da si zagotovite datum, ki vam najbolj ustreza. Večina strank se naroči že pred otrokovim rojstnim dnevom in nato uporabi fotografije za rojstnodnevna vabila. Ponujamo različne vzorce vabil, katere lahko dobite v digitalni obliki, ali pa jih mi natisnemo za vas po zelo ugodni ceni.

Kaj prinesti s seboj?
Prosim prinesete s seboj rezervna oblačila za otroka, da nebo odšel v avto cel “tortast”. Dobro je, če zraven prinesete tudi kakšne igrače, da bo vaš otroček bolj sproščen. 

Kaj obleči otroku?
To je od odvisno od vas! Lahko so urejena oblačilca ali čisto vsakdanja – kakšen stil imate raje, takšnega izberite! Večina ljudi prinese s seboj nekaj različnih stilov oblačilc – za fotografiranje pred torto in za “uničenje” torte. Menimo, da so goli trebuščki najlepši za uničenje tortice (in tudi najlažji za umit!), v kombinaciji s tutu-jem, jeans hlačami ali bodijem. Če slučajno iščete kaj posebnega in unikatnega, lahko najdete ogromno na spletni strani Etsy. Odločitev je čisto vaša! Zapomnite si, da bodo oblačilca umazana od torte, zato izberite nekaj, česar vam ni škoda!

Kdaj dobimo fotografije?
Fotografije dobite približno 1 do 2 tedna po vašem fotografiranju. Na email vam bomo poslali povezavo do vaše spletne galerije, kjer si boste lahko ogledali fotografije, jih shranili, delili, ali ponaročili.

Kontaktirajte nas

Ujemimo prelepe trenutke.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri